Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Rendelés és szállítás

A Galád Motor webáruházában a rendelés interneten keresztül történik. A termékek képe mellett szerepel a termék bruttó vételéra ára és az információk a termékről. A megrendelni kívánt mennyiséget a fehér kis négyzetbe kell beírni, majd a kosár gombra kattintva a terméket elhelyezheti a bevásárlókosarában.
A bevásárlókosár (jobb felső sarok) gombra kattintva tudja a termék végleges megrendelését megtenni.

A megrendelés elküldése után e-mailben automatikus visszaigazolás érkezik a vásárlóhoz, ami tartalmazza az áru(k) teljes vételárát, illetve a kiszállítási díjat.

Megrendeléseiket munkanapon délelőtt 8 és 12 óra között fogadjuk és dolgozzuk fel. Az ettől eltérő időpontban elküldött megrendeléseket a legközelebbi munkanapon fogadjuk és dolgozzuk fel.
A készleten lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, egyéb esetben maximum 15 munkanap a szállítási határidő.

A kiszállítás és a fizetés házhoz szállítással utánvételesen történik.
Amennyiben eltérést észlel, ügyfélszolgálatunknak jelezni kell az eltérést. Kérjük, észrevételeiről telefonon tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk és e-mailben megküldhessük a visszaigazolást a korrekcióról, illetve a pótlásról.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Galád Motor nem vállal felelősséget.